AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin fare yakalamasını görmek

Kahve falında kedinin fare yakalamasını görmek

Kahve falında kedinin fare yakalamasını görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin fare yakalamasını gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek endişelenmenize neden olabilir.

Kahve falında fare yakalayan kedi görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında kedinin fare yakalamasını görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kedinin fare yakalaması görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına delalettir.

Kahve falında fare yakalayıp atmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, yeni duygular tadacağına işaret eder.

Kahve falında yakalanmış fare görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare yakalamaya çalıştığını görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında fareyi yakalayıp atmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, duyguların karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında fare yakalayıp öldürmek değişik insanlarla karşılaşacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir