AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin fareyi yemesini görmek

Kahve falında kedinin fareyi yemesini görmek

Kahve falında kedinin fareyi yemesini görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin fareyi yemesini gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçi olmayan taleplerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kedinin fareyi yemesini görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kedinin fare yemesini görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare yemi görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediye yem vermek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine inanılır.

Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedilere yem vermek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında fareyle kedi görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına alamet eder.

Kahve falında farenin kediyi öldürmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir