AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediler ve fareler görmek

Kahve falında kediler ve fareler görmek

Kahve falında kediler ve fareler görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında kediler ve fareler gördüyseniz:

  • Evli veya uzun süreli ilişkisi olanlar farklı gelişmelerle karşı karşıya kalabilirler ya da macera istekleri artabilir.

Kahve falında kedi ve fare görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin fareyi kovalamasını görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin fare yakalamasını görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kedinin fare yakalaması görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fareler ve kediler görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin fare yemesini görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir