AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare yiyen kedi görmek

Kahve falında fare yiyen kedi görmek

Kahve falında fare yiyen kedi görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında fare yiyen kedi gördüyseniz:

  • Bazı konularda jest ya da yardımlar almak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ölü kedi ve fare görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, dilediği gibi harcama yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin fareyi kovalamasını görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru kedi ve fare görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine delalettir.

Kahve falında kedi ve fare öldürmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyle fare görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin kediyi öldürmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir