AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kedi ve fare görmek

Kahve falında ölü kedi ve fare görmek

Kahve falında ölü kedi ve fare görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, kara kara düşünür olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, yarar sağlamayacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kedi ve fare gördüyseniz:

  • Evinizde bazı dekoratif değişiklikler yapabilir ya da bazı ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında kedi ve fare ölüsü görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, girdiği işleri kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında ölü fare ve kedi görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kedi ve fare görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kedi görünümlü fare görmek sıkıntının günden güne artacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare kedi görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kedi ve farenin oynadığını görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir