AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyle fare görmek

Kahve falında kediyle fare görmek

Kahve falında kediyle fare görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediyle fare gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüpheleriniz varsa, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında kedi fareyi yerken görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek hayırlı ve güzel olacağına, kirli işlere bulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare kedi görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare kedi köpek görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında evde kedi fare görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare yakalayan kedi görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kedi ve fare öldürmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kedi ağzında fare görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir