AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kedi ve fare görmek

Kahve falında yavru kedi ve fare görmek

Kahve falında yavru kedi ve fare görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru kedi ve fare gördüyseniz:

  • Belli başlı olayları nasıl yönetebileceğinize dair kafanızda fikirler varsa, dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında yavru kedi ve fare görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında evde yavru fare görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında fare yavruları görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru beyaz fare görmek başının belaya girmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah fare yavrusu görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında fare ve yavrusunu görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine yorulur.

Kahve falında fare yavrusu görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü fare yavrusu görmek işlerin daha kötüye gideceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir