AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, işlerinin kapanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare gördüyseniz:

  • Parlak fikirleriniz veya ilginç planlarınız herkesi şaşırtabilir.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek işlerinde çok başarılı olacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde siyah fare görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde fare kovalamak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde fare öldürmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çok kötü hissedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde fare görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde fareler görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde yavru kedi görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde çok kedi görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir