AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin fareyi kovalamasını görmek

Kahve falında kedinin fareyi kovalamasını görmek

Kahve falında kedinin fareyi kovalamasını görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, son model arabaya sahip olacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin fareyi kovalamasını gördüyseniz:

  • Diğerlerini hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında kedinin fareyi kovalamasını görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında fareler tarafından kovalanmak kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında fare tarafından kovalanmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare tarafından kovalandığını görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedi tarafından kovalanmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında kedi tarafından kovalanmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin kovalamasını görmek işinde büyük başarılar alacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediler tarafından kovalanmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir