AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, zarar edeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kedi kadar büyük fare gördüyseniz:

  • Başlangıçta başaramazsanız tekrar tekrar denemelisiniz.

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında sabaha kadar namaz kılmak üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ağzına kadar dolu kuyu görmek muradın gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yarıya kadar gömülmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet eder.

Kahve falında dize kadar kar görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dize kadar denize girmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında doyana kadar yemek yemek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında dize kadar suya girmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir