AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare yedirmek

Kahve falında fare yedirmek

Kahve falında fare yedirmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında fare yedirmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aslında neler olup bittiğini anlamanız zor olabilir.

Kahve falında fare yedirmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine alamet eder.

Kahve falında fare yediğini görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının fare yediğini görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin fare yediğini görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin fare yediğini görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında fareye yemek yedirmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz fare yediğini görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir