AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin fare yediğini görmek

Kahve falında köpeğin fare yediğini görmek

Kahve falında köpeğin fare yediğini görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, tartışmaların sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin fare yediğini gördüyseniz:

  • Genelde aşırı bir aktivite gösteriyorsunuz.

Kahve falında köpeğin fare yediğini görmek iş hayatının düzeleceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin fareyi yediğini görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının fare yediğini görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine inanılır.

Kahve falında farenin fareyi yediğini görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare yedirmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının fare yediğini görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin fare yediğini görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir