AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin fare yediğini görmek

Kahve falında başka birinin fare yediğini görmek

Kahve falında başka birinin fare yediğini görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin fare yediğini gördüyseniz:

  • İddialı hedefler koymanız durumunda gerçekleştirmeniz zor olabilir.

Kahve falında başka birinin fare yediğini görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına yorulur.

Kahve falında başka evde fare görmek başarılarının daim olacağına, ev taşımaya işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin evinde fare görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının fare yediğini görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz fare yediğini görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalettir.

Kahve falında birinin fare yediğini görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, şeref ve rütbeye tabir olunur.

Kahve falında köpeğin fare yediğini görmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir