AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare zehiri yediğini görmek

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare zehiri yediğini gördüyseniz:

  • Kötü ya da yararsız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor.

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret eder.

Kahve falında fare zehiri yemek kolay kolay pes etmeyeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına işarettir.

Kahve falında fare zehiri içmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, canının sağ olacağına delalettir.

Kahve falında fare zehir görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare zehiri görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında zehirli fare görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, tamamen içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında fare zehiri almak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehir yediğini görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, Allah katında yükseleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir