AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin fareyi yediğini görmek

Kahve falında köpeğin fareyi yediğini görmek

Kahve falında köpeğin fareyi yediğini görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin fareyi yediğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmayın.

Kahve falında köpeğin fareyi yediğini görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin fare yediğini görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında fare pisliği yediğini görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında yılanın fare yediğini görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında fare yediğini görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının fare yediğini görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına işarettir.

Kahve falında arkadaşının fare yediğini görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir