AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare yakalayıp atmak

Kahve falında fare yakalayıp atmak

Kahve falında fare yakalayıp atmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında fare yakalayıp atmak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinizi ilgilendiren veya işinizle ilgili konularda harekete geçmeli veya aktif rol almalısınız.

Kahve falında fareyi yakalayıp atmak çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare yakalayıp atmak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalettir.

Kahve falında fare yakalamaya çalıştığını görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, durumunuzun iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında kedinin fare yakalamasını görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare yakalayan kedi görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında kedinin fare yakalaması görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi yakalamaya çalışmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında yakalanmış fare görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir