AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi yakalayıp atmak

Kahve falında fareyi yakalayıp atmak

Kahve falında fareyi yakalayıp atmak sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işaret eder.

Kahve falında fareyi yakalayıp atmak gördüyseniz:

  • Farklı farklı işaretler, çevrenizdeki kişilerin dileklerinizi yerine getirmesini zorlaştırıyor.

Kahve falında fare yakalayıp atmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi yakalayıp atmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yakalanmış fare görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında fare yakalayıp öldürmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin fare yakalamasını görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin fare yakalaması görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında fare yakalayan kedi görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet eder.

Kahve falında fareyi yakalamaya çalışmak bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir