AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakalanmış fare görmek

Kahve falında yakalanmış fare görmek

Kahve falında yakalanmış fare görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, prestij sahibi olunacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yakalanmış fare gördüyseniz:

  • Biraz daha rahat olmaya çalışın, umut size uzak olmamalı, hiçbirşey son değildir, sürprizler yaşamın ta kendisidir.

Kahve falında fareyi yakalayıp atmak işsiz kalmaya, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare yakalayıp atmak hayırlı kararlar alacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında fare yakalayıp öldürmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına yorulur.

Kahve falında fare yakalayan kedi görmek kazancının epey düşeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında kedinin fare yakalaması görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işarettir.

Kahve falında yakalanmış fare görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında fare yakalamaya çalıştığını görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına delalettir.

Kahve falında fareyi yakalamaya çalışmak aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir