AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare yakalayan kedi görmek

Kahve falında fare yakalayan kedi görmek

Kahve falında fare yakalayan kedi görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında fare yakalayan kedi gördüyseniz:

  • İnsanları kendilerinden korumak zordur.

Kahve falında kedinin fare yakalamasını görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, yüksek bir makama geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin fare yakalaması görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, eğlence ve renk geleceğine işarettir.

Kahve falında fare yakalayan kedi görmek çok iyi işler yapılacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında fare yakalamaya çalıştığını görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında fare yakalayıp öldürmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, her istediğini alabileceğine yorulur.

Kahve falında fare yakalayıp atmak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine inanılır.

Kahve falında fareyi yakalayıp atmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi yakalamaya çalışmak yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir