AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare yakalamaya çalıştığını görmek

Kahve falında fare yakalamaya çalıştığını görmek

Kahve falında fare yakalamaya çalıştığını görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fare yakalamaya çalıştığını gördüyseniz:

  • Tartışmaları körüklemek doğru olmayabilir.

Kahve falında fare yakalamaya çalıştığını görmek yeni hobiler edinileceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına işaret eder.

Kahve falında yakalanmış fare görmek kızgınlıkların geçeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında fare yakalayıp öldürmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi yakalayıp atmak büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin fare yakalamasını görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare yakalayıp atmak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kedinin fare yakalaması görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında fare yakalayan kedi görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir