AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve sıçan görmek

Kahve falında fare ve sıçan görmek

Kahve falında fare ve sıçan görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, az çalışarak çok gezeceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare ve sıçan gördüyseniz:

  • Yeni hobilere başlayabilir, yaratıcılığınızı aktif şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sıçan faresi görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında fare ve sıçan görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıçan fare görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare sıçan görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sıçan ve fare görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına yorulur.

Kahve falında ölü sıçan görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah sıçan görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ortada sıçan oynamak sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir