AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıçan faresi görmek

Kahve falında sıçan faresi görmek

Kahve falında sıçan faresi görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sıçan faresi gördüyseniz:

  • Sizi kısıtlayan veya kurallarını empoze eden kişiler olabilir.

Kahve falında sıçan ve fare görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sıçan fare görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıçan faresi görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalettir.

Kahve falında fare sıçan görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hayatını yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare ve sıçan görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Kahve falında sıçan ölüsü görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük sıçan görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Kahve falında ortada sıçan oynamak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir