AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü sıçan görmek

Kahve falında ölü sıçan görmek

Kahve falında ölü sıçan görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, hayatının güzelleşeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü sıçan gördüyseniz:

  • Çevrenizden bazı kişilerle ilişkilerinizde problemler yaşanabilir, bazı ilişkiler sonlanabilir ya da ilişkide değişim yaşanabilir.

Kahve falında sıçan ölüsü görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ölü sıçan görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına işaret eder.

Kahve falında siyah sıçan görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıçan fare görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sıçan ve fare görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında fare sıçan görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında altına sıçan birini görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında fare ve sıçan görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir