AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare sıçan görmek

Kahve falında fare sıçan görmek

Kahve falında fare sıçan görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, aydınlık bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare sıçan gördüyseniz:

  • Banka işlemleriniz gecikmeli olabilir.

Kahve falında fare sıçan görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına alamet eder.

Kahve falında sıçan faresi görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıçan fare görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına inanılır.

Kahve falında fare ve sıçan görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında sıçan ve fare görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında büyük sıçan öldürmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında sıçan yavrusu görmek fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş sıçan görmek kurtuluşu yakalayacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir