AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sıçan görmek

Kahve falında siyah sıçan görmek

Kahve falında siyah sıçan görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, suç işleyeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, maddi konuda zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sıçan gördüyseniz:

  • Bir plan, anlaşma ya da düzenleme karışık bir hal alabilir.

Kahve falında siyah sıçan görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare sıçan görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü sıçan görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıçan yemek iyi anlaşacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıçan öldürmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret eder.

Kahve falında sıçan ve fare görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sıçan beslemek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük sıçan öldürmek hak yiyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir