AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıçan fare görmek

Kahve falında sıçan fare görmek

Kahve falında sıçan fare görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, kararlar alacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında sıçan fare gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Kahve falında sıçan fare görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, en büyük acılarının dineceğine işaret eder.

Kahve falında sıçan ve fare görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında sıçan faresi görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine işaret eder.

Kahve falında fare sıçan görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında fare ve sıçan görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sıçan görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz sıçan görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında evde sıçan görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir