AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıçan ve fare görmek

Kahve falında sıçan ve fare görmek

Kahve falında sıçan ve fare görmek diplomalı kimse olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sıçan ve fare gördüyseniz:

  • Olayları profesyonel şekilde ele alırsanız, ortaya çıktıkları hızla bertaraf edebilirsiniz.

Kahve falında sıçan faresi görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya işarettir.

Kahve falında sıçan ve fare görmek yarar getireceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare sıçan görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıçan fare görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine alamet eder.

Kahve falında fare ve sıçan görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş sıçan görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında büyük sıçan görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük sıçan öldürmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir