AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortada sıçan oynamak

Kahve falında ortada sıçan oynamak

Kahve falında ortada sıçan oynamak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, üzüleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında ortada sıçan oynamak gördüyseniz:

  • Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak iş birliklerine yönelebilirsiniz.

Kahve falında ortada sıçan oynamak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıçan beslemek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, parasının ve canın güvende olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz sıçan görmek ekmeğinin azalacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına delalet eder.

Kahve falında evde sıçan görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında sıçan ve fare görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, yeni bir yola gireceğine yorulur.

Kahve falında sıçan yemek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük sıçan öldürmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında büyük sıçan görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir