AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, başarılarını arttıracağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare gördüyseniz:

  • Görevlerini ihmal eden kişiler sıkıntı yaratabilirler.

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında fareler ve kediler görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında farenin kediyi kovaladığını görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kedinin fare görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında ölü fare ve kedi görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine inanılır.

Kahve falında kedi gibi fare görmek giderileceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir