AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, heveslerin söneceğine, insanların saygısının kazanılacağına, ailesini utandırmayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını gördüyseniz:

  • Düşünmeden konuşmanız durumunda ileride pişman olacağınız ortamların oluşmasına neden olabilir.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare yakalamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare yakaladığını görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareleri yakalamak kısmetinizin açılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında büyük fare yakalamak Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına işaret eder.

Kahve falında evde fare yakalamak bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının fare yakaladığını görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında fareyi yakaladığını görmek sağlığının da bozulacağına, mal kayıpları da yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir