AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve kedi görmek

Kahve falında fare ve kedi görmek

Kahve falında fare ve kedi görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare ve kedi gördüyseniz:

  • Genelde iyimsersiniz.

Kahve falında ölü kedi ve fare görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin fare yakalaması görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına delalet eder.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi yiyen kedi görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare yiyen kedi görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kedi gibi fare görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında evde kedi fare görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, endişeli durumların son bulacağına işarettir.

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir