AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi köpek ve fare görmek

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi köpek ve fare gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda başkalarıyla birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında köpek kedi fare görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet eder.

Kahve falında fare kedi köpek görmek hak yolundan uzaklaşacağına, yeni işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında kedi köpek fare görmek güç alacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin fare görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kediye fare görmek boş yere korku duyulacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına işarettir.

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir