AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi yiyen kedi görmek

Kahve falında fareyi yiyen kedi görmek

Kahve falında fareyi yiyen kedi görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına inanılır.

Kahve falında fareyi yiyen kedi gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda bağlandığınız şeylerden açıkça bahsetmeniz neler yapabileceğinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Kahve falında beyaz fare ve kedi görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi fareyi yerken görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında farenin kediyi öldürmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, alim insanlardan sayılacağına delalettir.

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına delalet eder.

Kahve falında kedi ve fare öldürmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin fare tuttuğunu görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, uzun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fareyle kedi görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ve fare görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir