AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, güleceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını gördüyseniz:

  • Olaylarla ilgili kararsızlıklarınızı veya kafa karışıklıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

Kahve falında farenin kediyi kovaladığını görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine inanılır.

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde fare kovalamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare kovaladığını görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah fare kovalamak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında küçük fare kovalamak yollarının açılacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında evden fare kovalamak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, elindekileri de yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi kovaladığını görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir