AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimin üstüne basmak

Kahve falında kuranı kerimin üstüne basmak

Kahve falında kuranı kerimin üstüne basmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, evlat sahibi olunacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geriye çekmek yerine rahat bir tutum içine girerseniz çevrenizdeki kişiler tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne basmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne oturmak malının ve aşının da çoğalacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında civcivin üstüne basmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında fare üstüne basmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne basmak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, huzurlu günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında yılanın üstüne basmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin üstüne basmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bokun üstüne basmak mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir