AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne basmak

Kahve falında üstüne basmak

Kahve falında üstüne basmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, işlerin düze çıkarılacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne basmak gördüyseniz:

  • Sakin olursanız konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Kahve falında ayakkabının üstüne basmak bol rızık sahibi olunacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına delalettir.

Kahve falında farenin üstüne basmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üstüne basmak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında mezarların üstüne basmak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin üstüne basmak iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balığın üstüne basmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstüne basmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare üstüne basmak sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir