AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın üstüne basmak

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, malına gelecek zarara, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine inanılır.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak gördüyseniz:

  • görüşmek üzere hoşçakalın.

Kahve falında mezar üstüne basmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine yorulur.

Kahve falında mezarın üstüne basmak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarların üstüne basmak çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı üstüne basmak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balığın üstüne basmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında civcivin üstüne basmak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında farenin üstüne basmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir