AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamurun üstüne basmak

Kahve falında hamurun üstüne basmak

Kahve falında hamurun üstüne basmak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında hamurun üstüne basmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında hamurun üstüne basmak elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine yorulur.

Kahve falında hamura basmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur basmak iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin üstüne basmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında mezar üstüne basmak kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın üstüne basmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hayır işleri yapacağına inanılır.

Kahve falında timsahın üstüne basmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yılanların üstüne basmak büyük sıkıntılar içine gireceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir