Kahve falında ekmeğin üstüne basmak

Kahve falında ekmeğin üstüne basmak üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine yorulur.

Kahve falında ekmeğin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişikliklerinin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında ekmeğin üstüne basmak sadaka ya da zekat vereceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında balığın üstüne basmak çok daha iyi günler göreceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarların üstüne basmak kazancın gittikçe artacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında fare üstüne basmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine delalettir.

Kahve falında ölünün üstüne basmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında hamurun üstüne basmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının üstüne basmak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top