AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcanın elini tutmak

Kahve falında amcanın elini tutmak

Kahve falında amcanın elini tutmak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında amcanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Başkalarının ilişkileriyle uğraşmak yerine kendi ilişkilerinize ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında amcanın elini tutmak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine yorulur.

Kahve falında amcasının elini öpmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş amcanın elini öpmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amcanın elini öpmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında amcamın elini öpmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen amcanın elini öpmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, makamının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amca eli öpmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir