AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare leşi görmek

Kahve falında fare leşi görmek

Kahve falında fare leşi görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, ömür boyu süreceğine delalet eder.

Kahve falında fare leşi gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman uygulamaya koyabilirsiniz.

Kahve falında fare leşi görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına işarettir.

Kahve falında leş yemek başarılarının eksilmeyeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işarettir.

Kahve falında hayvan leşi yemek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında leş kokusu almak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında leş görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan leşi görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leş temizlemek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine yorulur.

Kahve falında köpek leşi görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir