AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan leşi görmek

Kahve falında insan leşi görmek

Kahve falında insan leşi görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan leşi gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Kahve falında insan leşi görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında insan leşi kokusu almak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurt leşi görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi leşi görmek edilen duaların tutacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leş kokusu almak çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leş yiyen hayvanlar görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek leşi görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında keçi leşi görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir