AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek leşi görmek

Kahve falında köpek leşi görmek

Kahve falında köpek leşi görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, ticaretinin büyüyeceğine, hoşluk içinde olacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek leşi gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir asabi geriliminiz olabilir.

Kahve falında kedi köpek leşi görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet eder.

Kahve falında köpek leşi görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, yeni bir eve sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında leş yiyen köpek görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında köpek leşi yemek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kedi leşi görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan leşi görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk leşi görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Kahve falında leş yiyen hayvanlar görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir