AnaSayfa / Genel / Kahve falında leş kokusu almak

Kahve falında leş kokusu almak

Kahve falında leş kokusu almak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, rahatsızlık vereceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında leş kokusu almak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgi veya bilgiler planlarınızı ya da bakış açınızı değiştirmenize neden olabilir.

Kahve falında leş kokusu duymak iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leş kokusu görmek Allah katında yükseleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında leş kokusu almak sıkıntılarının artacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına alamet eder.

Kahve falında insan leşi kokusu almak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan leşi görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, elinin darlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında leş yiyen köpek görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında köpek leşi görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare leşi görmek çok rahat edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir