AnaSayfa / Genel / Kahve falında leş yemek

Kahve falında leş yemek

Kahve falında leş yemek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yeni bir eve taşınılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leş yemek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerde ağırlığınızı hissettirmeniz gerekebilir.

Kahve falında leş yemek onu uyaracağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında köpek leşi yemek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvan leşi yemek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deve leşi görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi leşi görmek azap çektiğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun leşi görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek leşi görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk leşi görmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir