AnaSayfa / Genel / Kahve falında leş temizlemek

Kahve falında leş temizlemek

Kahve falında leş temizlemek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leş temizlemek gördüyseniz:

  • Dalgın, kararsız, uykusuz veya halsiz olabiliriz ya da kafa karışıklıkları veya belirsizlikler söz konusu olabilir.

Kahve falında leş temizlemek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında karga leşi görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına inanılır.

Kahve falında hayvan leşi yemek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Kahve falında leş görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, üstün başarılar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leş kargası görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında leş yiyen hayvanlar görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, enerjisini toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leş yiyen karga görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında deve leşi görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir