AnaSayfa / Genel / Kahve falında leş görmek

Kahve falında leş görmek

Kahve falında leş görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında leş gördüyseniz:

  • Karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında leş yiyen karga görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına delalettir.

Kahve falında köpek leşi yemek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına yorulur.

Kahve falında insan leşi görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek leşi görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında leş kokusu duymak kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leş görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare leşi görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan leşi görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir