AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan leşi yemek

Kahve falında hayvan leşi yemek

Kahve falında hayvan leşi yemek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kazanç kapılarının açılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kariyerinde atılım yapacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan leşi yemek gördüyseniz:

  • Alınganlık saçmalık olabilir.

Kahve falında hayvan leşi yemek de rahatının yerine geleceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş hayvan leşi görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında leş yiyen hayvanlar görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan leşi görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalet eder.

Kahve falında leş yemek alışveriş yapacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek leşi yemek işini en iyi şekilde yapacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan leşi görmek sevdikleri ile kavuşacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında leş kokusu görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir