AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kuyruklu fare görmek

Kahve falında uzun kuyruklu fare görmek

Kahve falında uzun kuyruklu fare görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu fare gördüyseniz:

  • Şanslı bir devredesiniz.

Kahve falında uzun kuyruklu fare görmek onlardan medet umacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu kedi görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuyruğu uzun gelinlik görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu gelinlik görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında uzun kuyruklu kertenkele görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işarettir.

Kahve falında uzun kuyruklu hayvan görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir