AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kertenkele görmek

Kahve falında fare kertenkele görmek

Kahve falında fare kertenkele görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında fare kertenkele gördüyseniz:

  • Hayatı istediğiniz gibi yaşamayı seçecek, özgürleşmek isteyeceksiniz.

Kahve falında fare kertenkele görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında fare ve kertenkele görmek aydınlanacağına, uzaktan haberler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kertenkele görmek çalışmalarının beğenileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kertenkele görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında mavi kertenkele görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına inanılır.

Kahve falında dev kertenkele görmek fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında akrep ve kertenkele görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine işarettir.

Kahve falında kertenkele yemek kısmetinin bollaşacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir